Etkinlikler

DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK ANKARA MECLİSİ GÜVENPARK’TA

Nisan’da yapılacak kritik anayasa referandumu için Demokrasi İçin Birlik’in  ‘Hayır’ çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

16 Nisan’da Türkiye ve yurtdışı temsilciliklerinde yapılacak anayasa değişikliği referandumu için ‘Hayır’ kampanyası yürüten Demokrasi İçin Birlik (DİB), Ankara’nın kalbi Kızılay-Güvenpark’ta bildiri dağıttı.

Hayır çalışmalarına gösterilen ilgi yoğun olmasına rağmen polis, Hayırcılara yine ambargo koymaya çalışması dikkat çekti. Polis bu sefer de ‘Hayır’ kampanyasında kullanılan önlükleri gerekçe göstererek Hayırcılara engel olmaya çalıştı.

Hayırcılar ise Güvenpark’taki çalışmalarına devam edeceğini, yapılan engellerin hiçbir şekilde Hayır’ı büyütmelerini engelleyemeyeceğini açıkladı.

DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK

Demokrasi İçin Birlik; katılımcı ve çoğulcu yeni bir demokrasiyi, her türlü farklılığın tanındığı ve bu farklılıkların kamusal alanda yer bulduğu bir demokratik yaşamı hedefleyen, herkesin eşit ve çoğulcu bir anlayışla katıldığı, hiçbir siyasi görüş ya da partinin şemsiyesi altında olmayan bir birlik hareketidir.

BİZE ULAŞIN

[email protected]
www.demokrasiicinbirlik.com

© 2017 DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK. Her Hakkı Saklıdır. dibNot | Demokrasi Sayacı | Demokrasi Forumu