thumb image

Genel

BİR OY 81 MİLYONUN ONURUDUR!

Seçmen iradesinin sandığa birebir yansıması ve demokratik, adil, şeffaf seçimlere katılım yönünde aktif vatandaşlık bilincinin yaygınlaşması için çalışmalar yapan Oy ve Ötesi, Adil Seçim Platformu’nu desteklediğini açıkladı:

“Bir Oy 81 Milyonun Onurudur!

Haydi Türkiye, sandık başına, oylara hep beraber sahip çıkmaya!

Oy ve Ötesi olarak, seçmen iradesinin sandığa birebir yansıması ve demokratik, adil, şeffaf seçimlere katılım yönünde aktif vatandaşlık bilincinin yaygınlaşması için çalışmalar yapmak hedefiyle bir araya geldik.

Ortak paydası adalet ve demokrasi olan 81 milyonun isteği, sandığa ve sandıktan çıkacak sonuca güvenmektir. Aynı amaçla faaliyet gösteren ve birçok siyasi partiyi, sivil inisiyatifi, emek ve meslek örgütünü çatısı altında toplayan Adil Seçim Platformu’nun kurulması herkes için, tüm Türkiye için umut verici bir gelişmedir. Seçim gözlemciliğinin, oylara sahip çıkma bilincinin yaygınlaştığının örneklerinden biri olan Platformu desteklediğimizi kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bir oy sadece bir oy değil, 81 milyonun onurudur.

Her bir oya sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Kurulduğumuz günden beri pusulamız olan bütünleştiricilik ilkemiz ve demokrasiye katkı sağlama hedefimiz doğrultusunda, seçim ve sandık güvenliğine katkı yapmayı benimsemiş tüm vatandaşları, siyasi görüşlerinden bağımsız olarak, bu sürecin bir parçası olmaya bir kez daha davet ediyoruz.

24 Haziran gecesi 81 milyon vatandaşın tereddütsüz arkasında duracağı şeffaf ve adil bir seçim için tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını aktif göreve çağırıyoruz.

Geleceğimiz için,

Haydi Türkiye, sandık başına, oylara hep beraber sahip çıkmaya!

Oy ve Ötesi

DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK

Demokrasi İçin Birlik; katılımcı ve çoğulcu yeni bir demokrasiyi, her türlü farklılığın tanındığı ve bu farklılıkların kamusal alanda yer bulduğu bir demokratik yaşamı hedefleyen, herkesin eşit ve çoğulcu bir anlayışla katıldığı, hiçbir siyasi görüş ya da partinin şemsiyesi altında olmayan bir birlik hareketidir.

BİZE ULAŞIN

[email protected]
www.demokrasiicinbirlik.com

© 2017 DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK. Her Hakkı Saklıdır. dibNot | Demokrasi Sayacı | Demokrasi Forumu