thumb image

HAYIRlı Haberler

PANDEMİ DÖNEMİNDE KADIN SAĞLIĞI VE HAKLARI

Karantina TV’de canlı olarak yayınlanan DEMOKRASİ GÜNCESİ programı konukları, Aile Hekimi Dr. Yelda Emek* ve 25 Kasım Platformu’ndan Cemile Baklacı**.

Yapım ve yönetimini DİB Koordinasyonu üyesi, gazeteci Ayla Türksoy‘un üstlendiği programda; “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” (International Day for the Elimination of Violence against Women) nedeniyle pandemi sürecinde kadına yönelik şiddet, kadın hakları ve mücadelesi konuşuldu.

“Pandemi döneminde kadın sağlığı ve haklarımız, hayatlarımız için 25 Kasım’ın önemi” konulu Program 23 Kasım, Pazartesi 20:00’de Karantina TV’de yayınlandı.

Karantina TV canlı yayınlarına Facebook, Twitter ve Youtube’dan ulaşılabiliyor:

Facebook: https://www.facebook.com/karantinatv1
Twitter: https://twitter.com/karantinatv
Youtube: https://www.youtube.com/karantinatv1


* Yelda EmekDoktor. Aile Hekimi.

** Cemile Baklacı: 25 Kasım Platformu ve Mor Dayanışma üyesi.

Ayla Türksoy: Gazeteci, Yazar. DİB Koordinasyonu üyesi. Gazetecilik ve Felsefe Eğitimi gördü. Çeşitli gazete, dergi, internet haber sitelerinde ve TV kanallarında yapımcı, sunucu, editör, muhabir olarak çalıştı.  Yayınlanmış kitapları bulunan Türksoy çeşitli gazete ve internet haber sitelerine haber, röportaj ve makale üretmeyi sürdürmekte.

DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK

Demokrasi İçin Birlik; katılımcı ve çoğulcu yeni bir demokrasiyi, her türlü farklılığın tanındığı ve bu farklılıkların kamusal alanda yer bulduğu bir demokratik yaşamı hedefleyen, herkesin eşit ve çoğulcu bir anlayışla katıldığı, hiçbir siyasi görüş ya da partinin şemsiyesi altında olmayan bir birlik hareketidir.

BİZE ULAŞIN

[email protected]
www.demokrasiicinbirlik.com

© 2014-2024 DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK. Her Hakkı Saklıdır. dibNot | Demokrasi Sayacı | Demokrasi Forumu