Karantina TV’de canlı olarak yayınlanan DEMOKRASİ GÜNCESİ programının konusu “Özerk ve Demokratik Üniversite Hayal mi?, Boğaziçi Üniversitesi’nde Neler Oluyor?”.
Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu*, Prof. Dr. Tahsin Yeşildere** ve Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisi Şeyma Altundal‘ın konuk olduğu programın yapım ve yönetimi, DİB Koordinasyonu üyesi, eğitimci Birsen Temir Saraç tarafından üstleniliyor. Program 01 Şubat, Pazartesi 20:00’de Karantina TV’de yayınlandı.
Karantina TV canlı yayınlarına Facebook, Twitter ve Youtube’dan ulaşılabiliyor:
Facebook: https://www.facebook.com/karantinatv1
Twitter: https://twitter.com/karantinatv
Youtube: https://www.youtube.com/karantinatv1
*İbrahim Kaboğlu: Anayasa Profesörü. 27.Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. ve Anayasa Komisyonu üyesi oldu. Anayasa Hukuku Araştırmaları Derneği ( ANAYASA-DER) Başkanı. Anayasa Hukuku Dergisi yayın yönetmeni ve BirGün gazetesi yazarı.
**Tahsin Yeşildere: Prof. Dr. Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği Kurucu ve yöneticisi. İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği yaptı. İstanbul Veteriner Hekimleri Odası yöneticiliği yaptı. İstanbul Meslek Odaları Koordinasyonu (İMOK) başkanl İstanbul Sağlık Meslek Odaları (İSMOK) başkanlığı, İstanbul İl Sağlık Koordinasyonu Başkanlığı, Bilim ve Teknoloji Politikaları Araştırma Derneği (BİTED) kurucu üyeliği ve bir çok dernek yöneticiliğinde bulundu.
Birsen Temir Saraç: ODTÜ Mezunu. Eğitimci. DİB Koordinasyonu üyesi. Alevi kadınlar birliği ve Anadolu Kadın Hareketi Başkanı.