thumb image

HAYIRlı Haberler

DEMOKRASİ KONFERANSINA GİDERKEN EKONOMİDE DEMOKRASİ

Karantina TV’de canlı olarak yayınlanan EKONOMİ GÜNCESİ programının konusu “Demokrasi Konferansına Giderken Ekonomide Demokrasi”. 

Ekonomi Güncesi, Prof. Dr. Haluk Levent*, Prof. Dr. Mustafa Durmuş** ve Barış akademisyenlerinden Mert Büyükkarabacak‘ın*** katılımıyla Demokrasi için Birlik ve Karantina TV işbirliği çerçevesinde gerçekleşiyor.

Karantina TV canlı yayınlarına Facebook, Twitter ve Youtube’dan ulaşılabiliyor:

Facebook: https://www.facebook.com/karantinatv1
Twitter: https://twitter.com/karantinatv
Youtube: https://www.youtube.com/karantinatv1


* Haluk Levent: Akademisyen (Prof. Dr.), DİB Koordinasyonu üyesi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi. Ulusal ve uluslararası proje çalışmaları, yayınlanmış makale ve kitapları bulunmaktadır. Medyascope TV’de ekonomi üzerine düzenli program yapmaktadır.

** Mustafa Durmuş: Akademisyen (Prof.Dr.), yazar, DİB Meclisi üyesi. Başlıca çalışma alanı “rekabet politikası”. Bunun yanısıra düzenleyici reformlar/kurumlar, kamu-özel işbirlikleri, yolsuzluk ve finansal iktisat alanlarında çalışmakta. Yayınlanmış kitapları, makalelerinin yanısıra gazetelerde ekonomi-politik üzerine değerlendirmeleri yayınlanıyor. Akademik yaşamının dışında kalan süre içinde yurt içi ve yurt dışında özel sektörde üst düzey yönetici olarak çalışmış ve dış ticaret, turizm, uluslararası nakliye ve uluslararası proje finansmanı gibi alanlarda profesyonel danışmanlık hizmeti vermiştir

**Mert Büyükkarabacak: SODAP  ve DİB Koordinasyonu üyesi. Barış Akademisyeni.

DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK

Demokrasi İçin Birlik; katılımcı ve çoğulcu yeni bir demokrasiyi, her türlü farklılığın tanındığı ve bu farklılıkların kamusal alanda yer bulduğu bir demokratik yaşamı hedefleyen, herkesin eşit ve çoğulcu bir anlayışla katıldığı, hiçbir siyasi görüş ya da partinin şemsiyesi altında olmayan bir birlik hareketidir.

BİZE ULAŞIN

[email protected]
www.demokrasiicinbirlik.com

© 2017 DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK. Her Hakkı Saklıdır. dibNot | Demokrasi Sayacı | Demokrasi Forumu