thumb image

Genel

Wilhelmsburg’a “HAYIR” çıkarması

Hamburg ve çevresi Demokrasi için Birlik Platformu Hayır kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Hayırcıların bu haftaki adresi Wilhelmsburg semti oldu.

Hamburg’da Referandum sandıklarının açılmasına saatler kala Hamburg ve çevresi Demokrasi için Birlik Platformu çalışmalarını kentin her bölgesinde sürdürüyor. Aralarında siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, sivil inisiyatif ve gruplardan oluşan platform üyelerinin bu haftaki durağı Wilhelmsburg meydanı oldu.

Türklerin yoğun bir şekilde yaşadığı Wilhelmsburg semtinde stand açan platform üyeleri, vatandaşlara yapılmak istenen Anayasa değişikliğiyle Türkiye’nin otoriter bir yapıya dönüşeceğinin mesajını verdiler. Güzel havanında etkisiyle platform üyeleri çaldıkları Karadeniz ezgileriyle horon teptiler.

Elbe Express – 26.03.2017

DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK

Demokrasi İçin Birlik; katılımcı ve çoğulcu yeni bir demokrasiyi, her türlü farklılığın tanındığı ve bu farklılıkların kamusal alanda yer bulduğu bir demokratik yaşamı hedefleyen, herkesin eşit ve çoğulcu bir anlayışla katıldığı, hiçbir siyasi görüş ya da partinin şemsiyesi altında olmayan bir birlik hareketidir.

BİZE ULAŞIN

[email protected]
www.demokrasiicinbirlik.com

© 2017 DEMOKRASİ İÇİN BİRLİK. Her Hakkı Saklıdır. dibNot | Demokrasi Sayacı | Demokrasi Forumu